Folosind site-ul nostru sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

Atelierul Colorat își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă.

Informațiile de mai jos prevăd condițiile în care se poate realiza accesul la site și conținutul acestuia, precum și metodele și condițiile de vânzare-cumpărare și livrare a produselor comercializate de către Atelierul Colorat.

*Produsele noastre sunt create doar la cererea cumpărătorului.

*Acestea nu se găsesc în serii ci doar într-un singur exemplar. În cazul în care pe site se gasește un produs ce este pe placul dumneavoastră, acesta poate fi refăcut la cerere. Tricourile  sunt pictate manual, cumpărătorul fiind informat cu privire la modul de utilizare și întreținere (informații existente în descrierea pe site a produsului ).

*Culorile utilizate pentru obiectele vestimentare sunt dedicate pentru materialele pe care este realizată pictura, nu sunt toxice și sunt rezistente la spălări repetate, la 30 de grade.

DATE PERSONALE

Atelierul Colorat se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienții săi.

Atelierul Colorat va reține datele personale și le va folosi  în scopul informării utilizatorilor privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

PLASAREA UNEI COMENZI

Pentru a plasa o comandă trebuie să ne contactați prin una din următoarele modalități:

Înainte de a fi confirmată o comandă, trebuie să ne asigurăm că am înțeles perfect ceea ce își dorește fiecare client în parte. Atât pe parcursul pictării cât și pe parcursul creării unui tablou, ținem legătura în permanență cu clienții noștri.

Termenul de livrare pentru produsele personalizate se comunică în momentul confirmării comenzii, acesta diferă în funcție de complexitatea modelului ce doriți să fie creat.

* Atelierul Colorat nu acceptă retur sau schimb, fiind vorba despre produse unicat. Înainte de a trimite coletul la dumneavostră, vă trimitem fotografii cu produsul final pentru a evita orice tip de probleme și pentru a face completări sau modificari, dacă este cazul. Condițiile de întreținere trebuie să fie atent studiate, acestea fiind prezentate, din nou, și în discuția purtată în momentul plasării comenzii. Însă, pentru orice problemă survenită ulterior vă rugăm să ne contactați pentru a încerca să remediem problema. Clienții Atelierului Colorat trebuie să fie întotdeauna mulțumiți și satisfăcuți.

PREȚ, LIVRARE ȘI PLATĂ

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată ale produselor sunt specificate în comandă.

Prețul diferă de la produs la produs.

*În cazul produselor vestimentare, prețul este stabilit în funcție de complexitatea modelului ce doriți să fie pictat.

*În cazul tablourilor de canvas personalizate, prețul este stabilit în funcție de dimensiunea dorită de client.

LIVRAREA PRODUSELOR

Atelierul Colorat livrează atât în țară cât și în străinătate.

* Livrarea produselor în afara teritoriului României se face prin Poșta Română, taxele poștale fiind suportate de cumpărător. **Modalitatea de plată în cazul comenzilor plasate în afara teritoriului României este doar prin transfer bancar, în contul atelierului, cont ce va fi oferit în urma discuției avute la momentul plasării comenzii. Se face dovada viramentului bancar cât și dovada primirii plății de către Atelierul Colorat.

  • Livrare produselor pe teritoriul României se face prin Fan Curier iar în cazul produselor comandate în București, predarea este făcută fie prin Fan Curier fie personal, într-un loc stabilit de comun acord. Costurile de livrare sunt specificate la finalizarea fiecărei comenzi, excepție făcând localitățile aflate în afara ariei de acoperire Fan Courier, localități pentru care se percep kilometri exteriori (costuri suplimentare percepute de firma de curierat Fan Courier și coletele care depasesc 1 kg), acestea fiind suportate de către destinatar ( cumparator).
  • Predare personală în București – 0 Lei

PLATA

Modalitățile de plată sunt:

    • plata prin virament bancar, în cazul plasării comenzilor ce au ca obiect tablouri.
    • plata prin virament bancar, în cazul plasării comenzilor ce au ca obiect tricouri/rochii pictate manual.
    • plata la livrare (sistem Ramburs), în cazul plasării comenzilor ce au ca obiect tricouri/rochii pictate manual. În acest caz, se percepe de către Fan curier o taxă de transport diferită, fiind  taxă de transport tur-retur. Taxa este suportată de cumpărător în ambele situații.

 

DISPUTE Și CONFLICTE

Atelierul Colorat încearcă pe cât posibil crearea unei colaborări frumoase, bazată pe respect, comunicare și înțelegere între ambele părți. Încercăm să îndeplinim toate cerințele clienților și să înțelegem toate dorințele acestora.

Orice conflict apărut între Atelierul Colorat și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.

Termenii și Condițiile generale de vânzare, ca și prețurile, sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Acestea fiind spuse, Atelierul Colorat vă dorește spor la cumpărături!

Dați frâu liber imaginației!

Fiți unici!

Contacteaza-ne

Telefon: 0766673884
Email: contactatelierulcolorat@gmail.com
Formular: Pagina de contact