Atelierul Colorat - Poveste . Emoție . Originalitate

Salutare!
Nu vreau să scriu extrem de multe lucruri despre noi ci vrem să lăsăm pozele să vorbească pentru noi.
Atelierul Colorat a fost înființat datorită pasiunii noastre pentru pictură și pentru arta fotografică. Unicitatea, emoția și personalitatea sunt cuvintele definitorii ce ne caracterizează.
Suntem doi oameni pasionați de frumos și aflați într-o continuă căutare de nou.
Atelierul Colorat este locul unde găsești tricouri, geci, încălțăminte, genți pictate manual, fix după ideile tale și tablouri încărcate de emoții, create cu stil și bun gust, de fotograful echipei, realizate prin desen digital pe tabletă grafică.
În prezent, jacheta din denim a devenit o piesă vestimentară întâlnită în orice garderobă, fiind purtabilă la orice oră din zi și chiar din noapte. Cu toate acestea, ne-am săturat să vedem același model imprimat peste tot, fără a putea astfel să ne punem amprenta pe lucrurile purtate.
În primul rând, jacheta pictată în Atelierul Colorat cu siguranță va fi unică. Modelul ales de tine pentru pictură, garantat, nu-l va mai avea nimeni.
Ce este mai frumos decât să porți de exemplu, un tricou pictat cu animăluțul tău sau cu un mesaj funny? Ești liber să vii cu orice idee trăznită iar noi o punem în aplicare.
Adesea poate îți dorești să ieși în evidență, bineînțeles într-un mod plăcut, dar nu găsești niciun tricou care să te reprezinte. Aici este locul unde poți să dai frâu liber imaginației iar noi să ne ocupăm de jocul culorilor.
În Atelierul Colorat se lucrează cu o atenție deosebită, acordată fiecărui detaliu în parte, astfel încât rezultatul să fie cel mult așteptat. Vrem acel “WOW” și vrem creare unei dependențe între tricou/orice alt obiect vestimentar pictat și client.
Vrem să oferim calitate și nu cantitate. Vrem să oferim unicitate.
Pe-un tricou de bumbac poți picta oriunde, oricât, cu drag!
Sneakersii tăi pot fi super mega cool dacă alegi să-i pictezi în Atelierul Colorat.
În ceea ce privește tablourile, considerăm că acestea reprezintă soluția ideală atunci când vrei să schimbi aspectul unei camere sau atunci când vrei să oferi un cadou special. De tablourile realizate în atelier se ocupă Iulian, fotograful echipei. El este aici pentru a te ajuta să-ți personalizezi pereții atunci când poate nu te descurci atât de bine cu trafaletele și cu vopseaua. Tablourile noastre au la bază imaginația ta, tocmai de aceea, ele nu sunt dinainte realizate și nici nu se găsesc într-un număr cât mai mare. Tablourile sunt unice și încărcate cu povestea fiecărui client în parte.
Totul pornește de la o poză trimisă de tine, aceasta urmând a fi transformată ulterior în artă.
În Atelierul Colorat se încearcă realizarea oricărui design dorit de fiecare client în parte.
Așadar, fie că alegi un obiect vestimentar pictat manual, fie că alegi un tablou personalizat, alegerea este una corectă.
Te așteptăm cu noi provocări și cu idei cât mai trăznite.
#magiaculorilorelatine

Ce spun clientii despre Atelierul Colorat