Genți pictate manual

E timpul să uiți de gențile simple, fără pic de culoare! Dă viață genților cu ajutorul picturii realizate în Atelierul Colorat și le vei transforma în ceva unic, de invidiat.

Cu ajutorul picturii geanta va fi transformată complet și va deveni accesoriul tău de nelipsit.

Dacă ești o persoană deschisă la nou, open minded și sătulă de banalitatea oferită de piață în momentul actual, atunci ai venit în locul perfect.

  • Ce implică acest proces ? Cât durează?

Se pleacă de la o geantă/rucsac, de piele naturală  sau bumbac 100%  adusă de către client. Se începe cu un proces de pregătire și anume degresarea și mascarea zonelor care nu sunt dorite a fi pictate.  Acest proces poate să ajungă  la un timp de 1-2 ore.

După acest pas, se trece la realizarea desenului dorit de client, folosind culori speciale pentru piele, culori premium. Procesul de pictare este unul lung, ce poate varia de la 6 ore până la 12 ore +, în funcție de complexitatea desenului ce urmează a fi realizat. Detaliile sunt trasate de cel puțin două ori, culorile sunt aplicate în mai multe straturi, cu timp de uscare între ele de 15 minute maxim.

După ce rucsacul/geanta este pictat/pictată complet se așteaptă uscarea acesteia. Trebuie să treacă 24 de ore pentru a putea trece la etapa finală.

După procesul de uscare se aplică finisher-ul, lacul protector ce are ca rol protejarea rucsacului de apă/zgârieturi/raze uv care pot afecta vopseaua.

Finisher-ul este unul ales cu multă atenție, făcând parte din gama premium, protejând vopseaua de apă.

  • Cât costă pictarea acestora?

Prețul se stabilește în funcție de gradul de complexitatea al desenului ce se dorește a fi pictat, prețurile fiind între  250 lei și  1000lei+

Așadar, dacă te numeri printre acei oameni faini, cărora le place unicitatea și își doresc genți unice, pline de personalitate, hai să povestim și să trecem la treaba!

Contactează membrii echipei pentru a primi toate informațiile suplimentare de care ai nevoie.

👉Contact